​Bryllupsfotograf der tilbyder alt fra droneoptagelser til fotobøger

Forevig den store dag med bryllupsfoto og video

Skal I giftes, og kunne I i den forbindelse tænke jer at forevige den store dag med professionelle billeder og video? Hvis I leder efter en bryllupsfotograf, der tager ud til lokationer forskellige steder henne i Midtjylland, er jeg et oplagt valg.

Mit navn er Christian Thorsen, og jeg driver virksomheden Christian Thorsen Foto. Jeg arbejder som bryllupsfotograf, hvor jeg tager både video og billeder til bryllupper. Det kan for eksempel være i Aarhus, Kolding eller Vejle, eller det kan være i et helt andet sted i Midtjylland.

Hyr en bryllupsfotograf hele dagen

Et bryllup er en festlig begivenhed, der typisk strækker sig over hele dagen – lige fra bruden får sat hår og lagt makeup om morgenen til de festlige timer langt ud på natten sammen med alle gæsterne. Jeg kan være med jer hele dagen, hvis I ønsker det. På den måde kan I få portrætteret hele dagen.

Jeg kan også blot være til stede, når I skal have taget jeres bryllupsbilleder, efter I har sagt ”ja” til hinanden. Det er helt op til jer. Jeg er meget fleksibel og indordner mig efter jeres behov.​

Vælg mellem mange forskellige løsninger

Jeg tilbyder blandt andet dronebilleder og videoer, hvilket giver en større fleksibilitet i forhold til udarbejdelsen af jeres billeder og videooptagelser. Samtidig sikrer det jer også professionelle billeder og video.

Jeg kan også tilbyde at tage et analogt bryllupsbillede, hvis I foretrækker det – eller måske en god blanding af det hele, så I har lidt forskelligt at vælge imellem efterfølgende.

Som bryllupsfotograf ser jeg det ikke kun som min fornemmeste opgave at forevige jeres store dag med fotografi og video. Jeg kan også tilbyde deciderede fotobøger, således at I efter brylluppet ikke behøver at bruge tid på selv at lave fotobogen. I stedet for kan I nyde hinanden, mens I kigger på billederne og tænker tilbage på den store dag – år efter år.

Kontakt mig og bestil tid eller hør mere

Hvis I kunne tænke jer at høre mere om, hvordan jeg kan være med til at forevige jeres drøm af et bryllup, så kontakt mig og lad os aftale et møde.​

Følg Christian Thorsen Foto på Instagram

Få mere information om mine ydelser og priser

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 29 89 64 79 eller sende en e-mail til info@thorsenfoto.dk Du kan også benytte kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Kontakt mig i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt