Produktbilleder taget af en professionel fotograf

Kommerciel branding af dine produkter

Ønsker du at brande dine produkter kommercielt? Hvis du leder efter en professionel fotograf, der kan tage nogle flotte produktbilleder, er du kommet til det rette sted. Jeg hedder Christian Thorsen, og jeg driver Christian Thorsen Foto.

Jeg tilbyder at tage professionelle billeder af dine produkter. Det kan for eksempel være i Kolding, Vejle eller Aarhus. Det kan også være et andet sted i Midtjylland. Jeg er meget fleksibel, både hvad angår tid og sted.

Få taget professionelle produktbilleder

At have professionelle produktbilleder kan have en stor betydning for, om produktet bliver solgt eller ej. Et produktfoto skal være vellignende og tiltalende på samme tid. Det er meget vigtigt, at produktet er vellignende, og er der tale om produkter i forskellige farver, skal billederne også være farvetro. Ellers kan man risikere at få mange returneringer på den baggrund.

Jeg tilbyder også videoproduktion

Jeg tilbyder ikke kun at tage billeder af dine produkter. Jeg kan også optage en reklamevideo for hvert enkelt produkt. Denne video kan du bruge til din markedsføring og promovering på de sociale medier, du kan have den liggende på din hjemmeside, eller du kan sende materialet til dine forhandlere.​

Book et møde og lad os tage en snak

Du er velkommen til at kontakte mig med henblik på at booke et møde, hvor vi kan snakke om dine ønsker og behov. Jeg tager reklamebilleder og produktbilleder med fokus på dine ønsker og behov. Derfor er det vigtigt for mig at sikre en korrekt afdækning af dine ønsker og behov, så jeg kan sikre en levering af de bedste billeder.

Når de er afdækket, udarbejder jeg et uforpligtende tilbud til dig med en pris på opgaven, så du på forhånd ved, hvor meget dine produktbilleder kommer til at koste dig.

Har du nogle spørgsmål, eller har du behov for yderligere information om mit arbejde og mine kompetencer, hører jeg også gerne fra dig.​

Kontakt mig i dag

Følg Christian Thorsen Foto på Instagram

Få mere information om mine ydelser og priser

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 29 89 64 79 eller sende en e-mail til info@thorsenfoto.dk Du kan også benytte kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Kontakt mig i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt