​Reklamevideo til virksomheder

Professionel produktion af reklamefilm

Med en professionel reklamevideo kan du sikre dig den helt rigtige promovering af din virksomhed. Det gælder, uanset om du skal bruge videoen til markedsføring på de sociale medier, branding eller noget helt tredje.

Mit navn er Christian Thorsen, og jeg er fotograf. Jeg driver virksomheden Christian Thorsen Foto, hvor jeg blandt andet tager professionelle produktbilleder for virksomheder, ligesom jeg også skyder videomateriale.

Mine kunder befinder sig typisk i Aarhus, Vejle, Kolding og omegn, men jeg står også klar til at hjælpe dig og din virksomhed, hvis du kunne tænke dig at få skudt en reklamevideo et andet sted i Midtjylland.

Få det visuelle udtryk som du ønsker

Man siger, at et billede siger mere end tusinde ord. Det gør sig dog ikke kun gældende for selve motivet på billedet. Måden et billede er taget på eller en reklamevideo er optaget på har også sin helt egen fortælling. Derfor kan jeg optage din video på flere forskellige måder, således at du får det helt rigtige udtryk. Det kan for eksempel være med håndholdt kamera eller med en drone alt afhængigt af, hvilket udtryk du ønsker.

Jeg har dine ønsker og behov i fokus

Der kan være stor forskel på, hvad man som virksomhedskunde skal bruge en reklamevideo til, og hvem den skal henvende sig til. Er det til videomarkedsføring eller til hjemmesiden? Er det til forhandlere?

Jeg har en kreativ tilgang til mit arbejde, og jeg har altid fokus på lige netop dine individuelle ønsker og behov. På den måde er du sikret det videomateriale, som passer til dine behov.

Kontakt mig og lad os tage en snak om din kommende reklamevideo

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at booke et møde. Her kan vi tale nærmere om dine ønsker og behov i forhold til den reklamevideo, som du kunne tænke dig at få produceret. Jeg har en kontrakt med, som vi snakker igennem, og når vi er blevet enige i forhold til opgavens omfang og har afdækket dine ønsker, så udarbejder jeg et skræddersyet tilbud samt lægger en plan for produktionen.

Eksempler reklame​r

Reklame der kommer før en YouTube video

Reklame i Instagram format​​​

Følg Christian Thorsen Foto på Instagram

Få mere information om mine ydelser og priser

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 29 89 64 79 eller sende en e-mail til info@thorsenfoto.dk Du kan også benytte kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Kontakt mig i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt